A new SKIN, and a tribute to a fallen wingman

Post Reply
Forum Admin
Site Admin

A new SKIN, and a tribute to a fallen wingman

Post by Forum Admin »

http://community.eveonline.com/news/dev ... n-wingman/

Approximately four weeks ago on November 14th, CCP received the devastating news of the passing of a member of our staff.

CCP Blaze, one of our Senior Software Engineers with our Audio & Graphics team, passed away suddenly at the age of just 35, while on vacation in London celebrating his recent engagement.

He is survived by his fiancée and one year old daughter here in Reykjavík, and leaves behind an amazing legacy at CCP from his 8 years at our headquarters working on EVE Online.

As an incredibly skilled graphics programmer, Blaze was involved in almost every aspect of Team TriLambda’s work over the course of the last 8 years, and contributed extensively to projects that pilots interact with daily in New Eden, including the warp tunnel, the tactical overlay, temporal anti-aliasing, and a whole host of other projects.

Over the course of the last three weeks, the development team here at CCP have said goodbye to Blaze in our own way, hosting our own internal fundraiser and supporting his family, friends and co-workers as best as possible at this difficult time.

Alongside supporting those left behind, we feel that’s it’s also incredibly important to honor those lost and the incredible work and creativity they share with us.

To help us do this, we’ve decided to release a new SKIN set today in honor of CCP Blaze.

All profits from the sale of this set will be donated directly to his fiancée and daughter by CCP Games, on behalf of the EVE Online Community.

Available from today, we’d like to introduce you to the “Blaze” Squadron SKIN set.

This SKIN will only be made available as a one off, between today and downtime on December 19th. After that, it will be retired from the New Eden Store, and will never be sold again.

It will be available for the following hulls, in a bundle for 495 PLEX:

Barghest

Cerberus

Hurricane

Ishtar

Oracle

Additionally, it will be made available separately for the Armageddon, CCP Blaze’s favourite ship, for 110 PLEX.

We would like to reiterate that all profits from the sale of these SKINs will be donated directly to CCP Blaze’s fiancée and daughter on behalf of the EVE Online Community.

To honor CCP Blaze’s love for EVE Online and his many years as an EVE player, we’ve also chosen to write him into backstory as an immortalized part of New Eden’s history.

The description for this SKIN will read as follows:

“Blaze” Squadron SKIN (Permanent)

Designed by Angel Cartel engineers, and released as a tribute to the leader of the Dominations notorious “Blaze” hit and run squadron who was lost in battle in late YC119, this nanocoating was made available in very limited numbers for only six hulls.

Known only as “Blaze”, a name earned from both the trail of burning wreckage usually left in his wake and his appearance with a golden red beard, his squadron became his namesake after hundreds of daring raids against Republic Fleet assets.

Today, they wear his colors in honor of his legacy as one of the Angel Cartel’s most successful and notorious pirates.

“Gone, but never forgotten. His name lives on in all of you. Hoist his colors, and decimate anything that stands in your way.” Trald Vukenda – CEO, Dominations.
Shrauncnl
What's EvE?

Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku?

Post by Shrauncnl »

Image
medical check for women online

Ahoj všem! Mám pro vás dneska téma, které se mě osobně dost dotýká. Jo, jde o cukrovku. Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku?

Možná vás napadne: Proč zrovna řešit nějaké kapsle? Já jsem dřív taky nevěřil. Ale pak jsem začal zkoumat, ptát se, číst zkušenosti… A hele, asi to fakt není jen placebo. Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku?

Takže jsem se rozhodl, že o tom napíšu. Jen se podělím o to, co jsem sám slyšel, zkusil nebo přečetl. O jakych kapslich to vubec mluvime?

Kapsle proti diabetu – co to jako je?
První reakce bývá: „To už tu bylo milionkrát.“ Jenže existují přírodní směsi, co mají reálný vliv na hladinu cukru v krvi.

Většina těchto látek má za sebou solidní výzkum – ne nějaké „babičky říkaly“.
A co je na tom nejlepší? Nejsou to léky, ale podpora.

Zkoušel jsem to – a tohle se stalo
Přiznávám – byl jsem zvědavej.
Vybral jsem si přípravek, co měl dobré recenze a čisté složení.
Jasně, nedá se čekat efekt bez úpravy jídelníčku.

A co se stalo? Po třech týdnech jsem měl nižší ranní glykemii.

Žádné křeče, žádné zažívací potíže.
I kdyby půlka efektu byla v hlavě, mně to pomohlo.

Co říkají ostatní?
Když jsem o tom mluvil v práci, dva kolegové mi řekli, že kapsle taky zkoušeli.

To, co funguje jednomu, druhému nemusí.
Někdo věří jen lékům, někdo dává šanci i alternativě.

Je to jen móda, nebo má šanci?
Obecně platí: radši se zeptejte svého doktora, než něco spolknete.

Existují studie, co potvrzují účinky určitých rostlin na hladinu cukru.

Jak to vidím?
Nikdo nechce tvrdit, že tím „vyléčíte“ cukrovku.

Zkusili jste něco podobného?

Pojďme si o tom prostě pokecat – bez předsudků.

self-diagnosis of diseases

diaf_news.cz

Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? Kapsle proti diabetu – co to jako je? Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? Kapsle proti diabetu – co to jako je? 5083f61
speed index speed index of tyre
Shraunppv
What's EvE?

O jakych kapslich to vubec mluvime?

Post by Shraunppv »

Image
online health diagnostics

Ahoj všem! Mám pro vás dneska téma, které se mě osobně dost dotýká. No jo, mluvím o té „sladké“ nemoci – cukrovce. Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku?

Možná vás napadne: Proč zrovna řešit nějaké kapsle? Taky jsem byl skeptik, nebudu lhát. No a jak už to bývá, člověk se do toho ponoří a zjistí věci, co by nečekal. A hele, asi to fakt není jen placebo. Kapsle proti diabetu – co to jako je?

Proto zakládám tohle vlákno – třeba to někomu pomůže. Jen se podělím o to, co jsem sám slyšel, zkusil nebo přečetl. Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku?

Kapsle proti diabetu – co to jako je?
První reakce bývá: „To už tu bylo milionkrát.“ Jenže existují přírodní směsi, co mají reálný vliv na hladinu cukru v krvi.

Například kapsle s extraktem ze skořice, hořkého melounu nebo gymnemy – možná jste o tom už slyšeli.
A co je na tom nejlepší? Nejsou to léky, ale podpora.

Zkoušel jsem to – a tohle se stalo
Přiznávám – byl jsem zvědavej.
Začal jsem brát kapsle s obsahem hořkého melounu a skořice.
Bral jsem to pravidelně 2x denně a k tomu samozřejmě držel stravu.

Po měsíci jsem měl lepší energii a míň chutě na sladké.

Žádné křeče, žádné zažívací potíže.
I kdyby půlka efektu byla v hlavě, mně to pomohlo.

Co říkají ostatní?
Když jsem o tom mluvil v práci, dva kolegové mi řekli, že kapsle taky zkoušeli.

To, co funguje jednomu, druhému nemusí.
Někdo věří jen lékům, někdo dává šanci i alternativě.

Je to jen móda, nebo má šanci?
Jiní varují, že to může být rizikové bez konzultace.

Ale výzkum je jedna věc, reálný život druhá.

Závěrem?
Nikdo nechce tvrdit, že tím „vyléčíte“ cukrovku.

Zkusili jste něco podobného?

Sdílejte svůj příběh.

chest pain online diagnostics

diaf_news.cz

Kapsle proti diabetu – co to jako je? O jakych kapslich to vubec mluvime? O jakych kapslich to vubec mluvime? Kapsle proti diabetu – co to jako je? Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? 4a642d7
fast indexing windows fast indexing in outlook 2024
Post Reply